Onze organisatie

 

 

Onze organisatie

Missie

De missie van Stichting Feniks Ontwikkelingsbegeleiding is het verhogen van het mentaal welbevinden van vastgelopen jongeren waarbij hoogbegaafdheid onderdeel is van de problematiek, zodat zij verder kunnen in onderwijs en andere leefgebieden.

Visie

Stichting Feniks Ontwikkelingsbegeleiding biedt vastgelopen jongeren waarbij hoogbegaafdheid onderdeel is van de problematiek van 12 tot 22 jaar de ruimte om vanuit intrinsieke motivatie tot ontwikkeling te komen. 

De jongeren ervaren dat ze gezien en gewaardeerd worden voor wie ze zijn in al hun eigenheid. Feniks biedt een integraal aanbod van activerende dagbesteding, begeleiding en behandeling, waarin deze jongeren elkaar ontmoeten en aan de slag gaan met hun persoonlijke doelen.

Feniks biedt deze ondersteuning in een veilige en deskundige omgeving, waarbij gebruik wordt gemaakt van gevalideerde methodieken waarvan de vorm passend is gemaakt voor deze doelgroep; ervaringsgericht, lichaamsgericht en inzichtgevend. 

Samen maken we de verbinding met als doel dat deze jongeren tot een intrinsiek gedragen toekomstperspectief komen en zelfstandig en met zelfvertrouwen kunnen functioneren in de maatschappij.

Het team van Feniks Ontwikkelingsbegeleiding bestaat uit een hechte groep professionals, met ieder een eigen expertise en passie voor ons vak. 
Samen staan wij voor jullie klaar.

Maak kennis met...

 

… Sebastiaan!

Binnenkort lees je hier meer over Sebastiaan
en zijn werk bij Feniks. 

Maak kennis met...

…een van onze medewerkers.

Binnenkort lees je hier meer over een van onze
medewerkers, die jij hier bij Feniks kunt gaan tegenkomen.

Kom je sfeer proeven?

We organiseren regelmatig een OPEN MIDDAG van 15.00u tot 16.30u. Proef de sfeer, ontmoet ons team en andere jongeren, bekijk onze locatie & stel al je vragen.

De eerstvolgende open middagen zijn op: 

Donderdag 11 juli van 15.00 uur tot 16.30 uur 

Donderdag 15 augustus van 15.00 uur tot 16.30 uur 

Contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9:00-12:00.

Broederplein 29
3703 CC Zeist

030 – 76 00 484

Aanmelden, vragen, opmerkingen of feedback? Laat het weten!

3 + 15 =