Contact

Informatie jongeren

Ervaar jij problemen rondom hoogbegaafdheid? En heb je meer vragen over onze begeleiding, onze activiteiten? Of vind je het misschien prettig om ons alvast gesproken te hebben voordat je je aanmeldt? Wat je vraag ook is, je kunt hem stellen via het contactformulier hieronder. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Informatie ouders/ verzorgers

Als je een ouder/ verzorger van een (hoog)begaafde jongere bent en vragen hebt over ons aanbod, hulp zoekt of graag een (telefonisch) gesprek of een intake wilt aanvragen, kun je het contactformulier hieronder invullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Informatie onderwijs, gemeenten en zorg

Als je werkzaam bent in het onderwijs, bij de gemeente of in de zorg en loop je in de (gezins-) begeleiding aan tegen problematiek die bij hoogbegaafdheid past? Vul voor vragen over ons zorgaanbod of de mogelijkheden van onze begeleiding of een (telefonische) afspraak onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Data open middagen

   

Donderdag 15 september

Donderdag 13 oktober

Donderdag 17 november 

Donderdag 15 december
van 15:00 – 17:00

Meld je aan via:

Info@feniks-ontwikkelingsbegeleiding.nl

Leuk dat je komt!

Vragen, opmerkingen of feedback? Laat het ons weten!

14 + 8 =

Volg ons ook op social media

Onze locatie

Centraal in Nederland, op een mooie locatie in Utrecht stad, ligt het hart van Stichting Feniks Ontwikkelingsbegeleiding, dé plek waar alle actie plaatsvindt. Wij zijn hier zowel met openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken.

Sfeer proeven of ons team ontmoeten?

We organiseren regelmatig een open middag waarin er gelegenheid is om (op afspraak) de sfeer te proeven of ons team en de jongeren te ontmoeten. Je bekijkt onze locatie en kunt eventueel vragen te stellen aan onze begeleiders.

Openingstijden

Wij zijn bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9:00-17:00.

Telefoonnummer: 030 – 76 00 484

Ons adres

Stichting Feniks Ontwikkelingsbegeleiding
Ravellaan 13
3533 JE Utrecht
Nederland

Mail ons

Mail ons als je vragen hebt of meer informatie wilt ontvangen.

info@feniks-ontwikkelingsbegeleiding.nl